Konferens

Konferera mitt i naturen
Dalagård är den perfekta konferensanläggningen. Mitt i naturen, alldeles för sig själv, utan andra grupper eller konkurrenter. Vi kan ordna all teknisk utrustning ni behöver. Bredband finns framdraget. Konferenslokalen ligger med en underbar utsikt, i en ängslada, som kan öppnas upp mot naturen. Den kan också användas som matsal och festlokal.

Konferera och bo mitt i naturen
Dalagård är absolut som bäst för den normalstora konferensgruppen på 6-16 personer. Då får alla ett bra boende och anläggningen fungerar perfekt. Dalagård har sju bättre sovrum med en till fyra bäddar per rum. Men vi har också 8 liten enklare sovplatser så totalt klarar vi 24 övernattande gäster.

Dagskonferenser
Vi hyr också ut Dalagård för dagskonferenser i mån av tid. Utan övernattning klarar vi upp till 40-50 daggäster.

Större grupper
Dalagård fungerar också bra som centrumanläggning för större konferenser. Då kan vi också samverka med den fina och rymliga Åsgarns bygdegård som ligger helt nära. Större grupper kan få logi med upp emot ytterligare 100 bäddar i närområdet.

Ät mitt i naturen
Maten är en central del i upplevelsen. Här ska vi lägga tid tillsammans och hitta en bra lösning för just dina behov. Ofta blir det en mix av några måltider mitt ute i naturen, kanske något ni lagar själva hemma på gården – eller något som vi levererar. Vi ordnar fullständiga rättigheter för slutna sällskap.

Bokning
Se en särskild sida om bokning på denna hemsida. Alla bokningar måste bekräftas i mail eller per brev från oss för att gälla. Kompletta bokningsregler finns i vår broschyr som du kan läsa eller ladda ner på denna hemsida. Där finns också rumsbeskrivningar.