Mitt i naturen
Tänk dig att under några dagar eller veckor få ha en nybyggd klassisk dalagård, byggd i södra Dalarna, mitt i skogen, vid egen sjö. Du har inga andra grannar än älgar, rådjur, harar och massor av andra djur. Här finns frisk luft, mängder av friluftsaktiviteter och all tid för att gå ner i varv. Du kan vandra, fiska, jaga, plocka bär, cykla och mycket annat. Dalagård är en kringbyggd gård där huvudbyggnaderna är nya, men där uthus är över 200 år gamla. Gården har åtta dubbelrum och en enkel drängstuga med 8 bäddar.

Både privat eller konferens
Dalagård är byggd för att kunna hyras av både en eller två familjer– eller som konferensanläggning. Vårt koncept är att du hyr hela anläggningen själv för din familj eller ditt företag.

Utrustning
Gården är komplett utrustad med allt som finns i ett vanligt hem, plus lite till för det som krävs för utevistelse som båt, cyklar, bärplockare och fiskeutrustning. Bredband finns framdraget. TV med filmkanaler och DVD finns i storstugan. Bibliotek med massor av läsvärda böcker finns i både storstuga och sovstuga. I storstugan och konferenslokal finns öppna spisar. Den i storstugan har också en vedeldad bakugn perfekt för bröd och pizza.

Långt borta men nära hem
Dalagård ligger nära Mälardalen. Gården ligger i Avesta i södra Dalarna. Hit tar det 1,5 timme med tåg från Stockholm eller Arlanda, eller två timmar med bil. På den korta tiden lämnar du hem och går ner i varv. Hur hittar jag hit?

Klicka här för att läsa broschyren som bland annat innehåller rumsbeskrivningar etc.

Välkommen till vår Dalagård